Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Οι Κωστακιοί ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν ένα πανελλαδικό αθλητικό γεγονός

21 Φεβρουαρίου 2023

Στο Τ9 για το Final-4 του 24ου Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στο βόλεϊ.

Συνάντηση Δημάρχου Aρταίων και Προέδρου ΕΟΠΕ, στην Άρτα για το Final-4 Κυπέλλου γυναικών.

Ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός, ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Άρτα, μετά από τις συντονισμένες κινήσεις της Δημοτικής Αρχής. Έτσι, η Άρτα αναμένεται να είναι αυτή που θα φιλοξενήσει τον Μάρτιο το Final-4 του 24ου Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στο βόλεϊ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 10 και 11 Μαρτίου στο Τ9, το αθλητικό στολίδι των Κωστακιών, θα πραγματοποιηθεί το Final-4 του 24ου Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών στο βόλεϊ, για πρώτη φορά σε πόλη της Ηπείρου.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Καραμπέτσο και τα μέλη της Ομοσπονδίας, να επισκέπτονται  το προηγούμενο διάστημα την Άρτα, ώστε να συνομιλήσουν με τη Δημοτική Αρχή για τα διαδικαστικά. Έτσι, στη συνάντηση εργασίας, παραβρέθηκαν και το μέλος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας (Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.) Γιώργος Σκούρας, εκπρόσωποι σωματείων της περιοχής, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Λιόντος, Σωτήρης Χρηστούλης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Εύη Βασιλάκη, ο Δημήτρης Κοτσαρίνης, υπηρεσιακά στελέχη του ΚΚΜΠΑΠ και της Δημοτικής Αστυνομίας και ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας κ. Τυρολόγος. Παρόντες, φυσικά, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος και o Αρτινός Διεθνής Βολεϊμπολίστας Γιάννης Μπασούκας.

Παναθηναϊκός, Π.Α.Ο.Κ., Α.Ε.Κ. και Α.Ο. Θήρας θα συναντηθούν στο φιλέ

Στο φιλέ θα «συναντηθούν» οι κορυφαίες γυναικείες ομάδες βόλεϊ και όλα θα είναι έτοιμα για να ζήσουν οι φίλαθλοι μεγάλες συγκινήσεις. Υπενθυμίζεται, πως το Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 των Κωστακιών, εγκαινιάσθηκε το 2018 και έκτοτε έχει φιλοξενήσει με επιτυχία πολλά αθλητικά γεγονότα και φυσικά τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στο Χάντμπολ το 2019.