Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ο «Κωτσόβολος» στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων

24 Οκτωβρίου 2022

Σε μια πράξη αλληλεγγύης προχώρησε η εταιρεία «Κωτσόβολος», συγκεντρώνοντας τρόφιμα για τις Κοινωνικές δομές του Δήμου Αρταίων. Η πρωτοβουλία έρχεται μετά το δημόσιο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής να ενισχύσουν με υπηρεσίες ή προϊόντα τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.

Έτσι, το πρωί της Κυριακής στην είσοδο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Δημήτρης Ευαγγέλου, μαζί με την Διευθύντρια  της Υπηρεσίας Μαριάννα Βασιλάκη, υποδέχθηκαν τα προϊόντα της εταιρείας «Κωτσόβολος», προκειμένου να διανεμηθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Η συνεισφορά και η αλληλεγγύη απέναντι στον συνάνθρωπο είναι έννοιες που επιβάλλεται να βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Είμαστε πάντα ευτυχείς όταν βλέπουμε τις εταιρείες να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες. Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου θα διανείμει τα προϊόντα με τον καλύτερο τρόπο», ανέφερε  χαρακτηριστηκά ο κ. Ευαγγέλου.

Η δράση εντάσσεται στην «Ημέρα Καλής Πράξης», τη μεγάλη ενέργεια εθελοντισμού της εταιρείας. Στην «Ημέρα Καλής Πράξης», όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Κωτσόβολος» αφιερώνουν μια Κυριακή προσφέροντας σε όσους έχουν ανάγκη.