Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ο Δήμαρχος Αρταίων στις εργασίες του open Mall στην πλατεία Μονοπωλίου

30 Ιανουαρίου 2024

Ο Δήμαρχος Αρταίων στις εργασίες του open Mall στην πλατεία Μονοπωλίου: «Είμαστε βέβαιοι ότι το χρονοδιάγραμμα των εργασιών θα τηρηθεί με ακρίβεια»

Με την επίσκεψη του Δημάρχου Αρταίων, κ. Χριστόφορου Σιαφάκα, την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, στη Β’ φάση του Open Mall που εκκινεί από την πλατεία Μονοπωλίου, αναδείχθηκε η σπουδαιότητα της τήρησης χρονοδιαγραμμάτων και δεσμεύσεων από τον εργολάβο. Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Λάμπρο Κοσμά, τη Διευθύντρια και τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς και από στελέχη της ΔΕΥΑΑ, ο Δήμαρχος επισήμανε τη σημασία της συνεχούς παρακολούθησης των εξελίξεων, σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης και τον Εμπορικό Σύλλογο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε εμπόδιο και να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

Ο κ. Σιαφάκας υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή είναι παρούσα από την έναρξη των εργασιών, επιδεικνύοντας προσοχή στην επίβλεψη και τη διασφάλιση της τήρησης των δεσμεύσεων. Επιπλέον, επικεντρώθηκε στη δέσμευση ότι το έργο θα ολοκληρωθεί έγκαιρα μέχρι και την πλατεία Αγίου Δημητρίου, πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες στο Open Mall θα εξελιχθούν έτσι, ώστε να μην επηρεάσουν αρνητικά τη λειτουργία των καταστημάτων, λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντική περίοδο της Βυζαντινής Εβδομάδας του Πάσχα. Ο Δήμαρχος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συνεχής παρακολούθηση του έργου θα συνεχιστεί προκειμένου να διασφαλιστεί η άψογη υλοποίησή του.