Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χριστόφορος Σιαφάκας σε συνάντησή του με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, ταξίαρχο, κ. Βασίλειο Λαγό

22 Ιανουαρίου 2024

Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χριστόφορος Σιαφάκας σε συνάντησή του με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, ταξίαρχο, κ. Βασίλειο Λαγό:

«Προέχει η δημιουργία ενός ασφαλούς και ευχάριστου
περιβάλλοντος για τους κατοίκους της πόλης»

Με τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Χριστόφορο Σιαφάκα, συναντήθηκε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, ταξίαρχος, κ. Βασίλειος Λαγός.

Η συνάντηση στην οποία παρευρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών – Νομικής Υπηρεσίας κ. Χαρά Σφαλτού και Τεχνικών Υπηρεσιών – Πολεοδομίας – Στρατηγικού Σχεδιασμού & Προγραμματισμού κ. Λάμπρος Κοσμάς, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024. Επιβεβαιώθηκε το άριστο κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών, με αμοιβαία διάθεση να συνεχιστεί και με στόχο πάντα τη βελτίωση της αστυνομικής προστασίας και την ενίσχυση της αστικής ασφάλειας για τους πολίτες του Δήμου Αρταίων.

Θέματα που τονίστηκαν στη συζήτηση, μεταξύ άλλων, ήταν η ενίσχυση των προσπαθειών για την τήρηση των κανόνων στους πεζοδρόμους, στις διαβάσεις και στους κοινόχρηστους χώρους, καθώς και η διαχείριση της παραβατικότητας με στόχο την προαγωγή της ασφαλούς κίνησης στο αστικό περιβάλλον.
Κοινή συνισταμένη αποτέλεσε το ότι θα πρέπει, μέσω ενημέρωσης και με συνεχή ευαισθητοποίηση των πολιτών να υπενθυμίζεται ότι η ασφάλεια και η υγιής καθημερινότητα αποτελεί προτεραιότητα.

«Με χαρά δέχτηκα στο γραφείο μου τον Ταξίαρχο, Βασίλειο Λαγό, με τον οποίο συζητήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις για θέματα που αφορούν στη δημόσια ασφάλεια και τη συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας» τόνισε ο κ. Σιαφάκας. «Ως νέα Δημοτική Αρχή επιδιώκουμε την άριστη συνεργασία των δύο πλευρών προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Δεσμευόμαστε, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, να σταθούμε αρωγοί στο έργο που επιτελούν τα σώματα ασφαλείας στην περιοχή μας, προκειμένου οι συμπολίτες μας να διαπνέονται από αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας» συμπλήρωσε ο κ. Δήμαρχος.