Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, για την τετράμηνη παράταση των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας

04 Μαΐου 2023

Με αφορμή την ολοκλήρωση της τετράμηνης παράτασης του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας από τα αρμόδια Υπουργεία, την εκ νέου παράταση έθεσε στην χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου της ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος Αρταίων και μέλος της, Χρήστος Τσιρογιάννης.

Ειδικότερα ο κ. Τσιρογιάννης στην τοποθέτηση του ζήτησε την 4μήνη παράταση για τους εργαζόμενους του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Αρταίων, από τα αρμόδια υπουργεία, το οποίο αίτημα έχει στείλει και γραπτώς προς το Υπουργείο Εργασίας και το Υπουργείο Εσωτερικών. Τόνισε δε, να εξεταστεί το θέμα ως επιτακτική ανάγκη, δηλαδή η επιπλέον παράταση του ήδη υφιστάμενου προγράμματος προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία και η παροχή των απαραίτητων υπηρεσιών προς τους δημότες της Άρτας, ενόψει και των αυξημένων αναγκών ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου.

Ενώ τέλος ο κ. Τσιρογιάννης κλείνοντας πρόσθεσε: «Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος καλύπτουμε μέρος των μεγάλων αναγκών που προκύπτουν λόγω της υποστελέχωσης των υπηρεσιών μας και αυξημένων υποχρεώσεων. Η επιπλέον παράταση θα ήταν για εμάς μεγάλη βοήθεια, διότι πρόκειται για σημαντικούς ανθρώπους που πραγματικά προσφέρουν έργο στο Δήμο μας».