Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ο «Διάλογος με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία» στο Καλογερικό

16 Νοεμβρίου 2022

Στην περιοχή του Καλογερικού βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα, η Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο του «Διαλόγου με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία», που πραγματοποιεί σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σωτήρης Χρηστούλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παντελής Κωλέτσος, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Κοτσαρίνης, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Μάρος, ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ΟΤΑ Παναγιώτης Γαλάνης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Δημήτρης Σφήκας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ονούφριος Παύλου, μέλη της Τ.Κ., η Γενική Γραμματέας του Δήμου Εύη Βασιλάκη, και κάτοικοι της κοινότητας.

Στην εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που έγινε, τόσο οι κάτοικοι όσο και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής αναφέρθηκαν σε παρεμβάσεις που ήδη έχουν γίνει αλλά και σε έργα που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων, η αναβάθμιση του Παιδικού Σταθμού και των αθλητικών χώρων, καθώς άλλων τεχνικών έργων που διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων.