Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ο «Διάλογος με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία» στη Καμπή

30 Νοεμβρίου 2022

Με την περιοχή της Καμπής συνεχίστηκε το προηγούμενο διάστημα «ο Διάλογος με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία», που πραγματοποιεί σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, η Δημοτική Αρχή.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σωτήρης Χρηστούλης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Κοτσαρίνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου Παντελής Κωλέτσος, ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ Παναγιώτης Γαλάνης, ο Πρόεδρος του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργος Πανέτας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Απόστολος Λάκκας μέλη της Τ.Κ., η Γενική Γραμματέας του Δήμου Εύη Βασιλάκη, και κάτοικοι της κοινότητας.

Στην εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που έγινε, τόσο οι κάτοικοι όσο και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής αναφέρθηκαν σε παρεμβάσεις που ήδη έχουν γίνει αλλά και σε έργα που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η επίλυση του χρόνιου προβλήματος του πόσιμου νερού, με την κατασκευή νέας γεώτρησης, τα 5 χλμ ασφαλτοστρώσεων αγροτικής και εσωτερικής οδοποιίας, η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, η νέα πιστοποιημένη παιδική χαρά, η αναβάθμιση του παιδικού σταθμού, οι εργασίες βελτίωσης στο γήπεδο ποδοσφαίρου και μικρά τεχνικά έργα και τις εργασίες καθημερινότητας.

Ενώ αποφασίστηκαν και νέα έργα όπως, η διαμόρφωση και αναβάθμιση των κοινόχρηστων χωρών στο κέντρο του χωριού, η τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στα γήπεδα μπάσκετ και τένις αλλά και επιπλέον ασφαλτοστρώσεις δρόμων.