Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Νέα Γενική Γραμματέας του Δήμου Αρταίων, η Εύη Βασιλάκη

31 Αυγούστου 2022

Σήμερα σε ειδική συνάντηση, ανακοινώθηκε η απόφαση του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη να ασκεί τα καθήκοντα της ως νέα Γενική Γραμματέας η κα. Εύη Βασιλάκη. Η κα. Βασιλάκη με επιστημονικές και μεταπτυχιακές σπουδές στους κλάδους Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, έχει εργαστεί σε αντικείμενα συμβατά με το αντικείμενο της, ενώ μέχρι και σήμερα διετέλεσε Προϊσταμένη του Τμήματος Οικονομικού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κατά την παρουσίαση, ο Δήμαρχος κ. Τσιρογιάννης δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στα εξαιρετικά στελέχη του Δήμου Αρταίων, όσο και στους προηγούμενους Γενικούς Γραμματείς και συγκεκριμένα στον κ. Ηλία Σερβετά όπου επί ημερών του και με την δική συνδρομή προχώρησαν σημαντικά έργα, όπως  η ωρίμανση των μελετών του Ιστορικού Δημαρχείου και του ΞΕΝΙΑ, αλλά και η οργάνωση των Υπηρεσιών του Δήμου Αρταίων, αλλά και τον κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, που επί θητείας του και με την συνδρομή του δρομολογήθηκαν η ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, το μεγάλο δίκτυο ασφαλτοστρώσεων αγροτικής οδοποιίας που υλοποιεί ο Δήμος μας αλλά και η υποστήριξη της καθημερινότητας του δημότη.

Τον λόγο πήρε και η νέα Γενική Γραμματέας η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Πιστεύω πως στο πρόσωπό μου ο Δήμαρχος τιμά την εργαζόμενη μητέρα, την σύζυγο αλλά και ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για την τιμητική πρόταση που μου έκανε. Με αυτές τις ιδιότητες περισσότερο και λιγότερο με αυτή της υποψήφιας στον δημοτικό συνδυασμό, παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια το μεγάλο και σημαντικό έργο που έχει γίνει στην πόλη μας. 

Για αυτό και αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου με πολύ μεγάλη χαρά και ευθύνη. Τώρα, όμως, είναι η ώρα της ευθύνης, καθώς θα συμμετέχω ενεργά σ’ αυτή την μεγάλη ομάδα έργου, με τους Αντιδημάρχους και τους εργαζόμενους του Δήμου. Δήμαρχε σε ευχαριστώ. Είναι για εμένα πραγματικά μεγάλο το στοίχημα, αλλά δεν μας λείπουν ούτε οι δυνάμεις, ούτε τα όνειρα».

Στα καθήκοντα που αναλαμβάνει μεταξύ άλλων η κα. Βασιλάκη, από την 1η Σεπτεμβρίου 2022, περιλαμβάνονται η οργάνωση και ο συντονισμός των Υπηρεσιών του Δήμου, η προώθηση του έργου της Δημοτικής Αρχής σε συνεργασία με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων και τα στελέχη του Δήμου, αλλά και η υλοποίηση των αποφάσεων του Δημάρχου και των Συλλογικών Οργάνων του Δήμου.

Όπως σημείωσε και ο Δήμαρχος: «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Δήμου Αρταίων την κα. Βασιλάκη. Της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία. Γνωρίζει και η ίδια πολύ καλά, πως δεν υπάρχει περίοδος χάριτος και χρόνος προσαρμογής και προς τιμήν της είναι και η ίδια έτοιμη για αυτό. Κοιτάμε μόνο μπροστά και συνεχίζουμε δυναμικά -διοίκηση και εργαζόμενοι- να υπηρετούμε τους δημότες μας, για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τα όσα δεσμευτήκαμε στους πολίτες και έχει ανάγκη ο τόπος μας».