Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Μήνυμα Δημάρχου Αρταίων για τους μαθητές που εισάγονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

24 Αυγούστου 2017

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας μας, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά της πόλης μας που κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση! Πλέον ανοίγεται μπροστά τους ο κόσμος της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τον οποίο μπορούν να πάρουν πολλές γνώσεις, να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να αποκτήσουν εφόδια για μια καλή επαγγελματική σταδιοδρομία. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς των μαθητών, αλλά και στους δασκάλους τους για την προσπάθεια που όλοι κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Για όσους μαθητές δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια Σχολή πρέπει να τονιστεί πως η ζωή δεν τελειώνει σε μια αποτυχία, αλλά χρειάζεται διαρκής αγώνας και προσπάθεια για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
»Τέλος, θα ήθελα να καλωσορίσω τους φοιτητές που θα έρθουν στην πόλη μας για να φοιτήσουν στο ΤΕΙ, να τους ευχηθώ καλή διαμονή και καλές σπουδές. Ό, τι χρειαστούν ο Δήμος θα είναι στο πλευρό τόσο των φοιτητών, όσο και της Διοίκησης του ΤΕΙ».