Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Μέτρα από τον Δήμο ενόψει της κακοκαιρίας

21 Ιανουαρίου 2022

Ανοικτό θα είναι από αύριο Σάββατο 22/1 έως και την Δευτέρα 24/1 το κεντρικό ΚΑΠΗ του Δήμου, ως θερμαινόμενος χώρος λόγω της κακοκαιρίας.

Έκτακτα μέτρα για τους ευάλωτους κοινωνικά συμπολίτες μας ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, ύστερα και από το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με θερμαινόμενους χώρους, κουβέρτες και φαγητό, λαμβάνει ο Δήμος Αρταίων. Ειδικότερα, από αύριο Σάββατο έως και την Δευτέρα, θα είναι ανοιχτό σε 24ωρη βάση το κτίριο του κεντρικού ΚΑΠΗ του Δήμου στην οδό Σουλίου 18.

Οι  δημότες για οτιδήποτε χρειαστούν, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αρταίων 6951953991 και για έκτακτα περαστικά στο τηλέφωνο του Γραφείου Δημότη 6988226938.

Οι εργαζόμενοι και τα μηχανήματα του Δήμου Αρταίων, τα οποία είναι εφοδιασμένα με την απαραίτητη ποσότητα άλατος, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με τον παγετό, οι ιδιώτες με τα μηχανήματά τους που είναι συμβεβλημένα με τον Δήμο, οι πρόεδροι και οι τοπικοί σύμβουλοι των χωριών, η ΔΕΥΑΑ για τυχόν φθορές στα δίκτυα, η ΔΟΑΚ, οι εθελοντικές ομάδες και οι ενεργοί πολίτες, βρίσκονται όλοι σε ετοιμότητα, για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων σε κάθε τοπική κοινότητα, ενώ ο Δήμος βρίσκεται σε στενή συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως την Πυροσβεστική, την Ελληνική Αστυνομία και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου.

Να σημειωθεί ότι η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αρταίων συνεχίζει να βρίσκεται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων τόσο στα ορεινά, όσο και στις χαμηλότερες περιοχές εντός του Δήμου.