Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Ύδρευσης, ο Αντιδήμαρχος Αρταίων Γιώργος Πανέτας

27 Ιανουαρίου 2020

Διενεργήθηκαν σήμερα το πρωί οι εκλογές του Συνδέσμου Ύδρευσης Πεδινών και Ημιορεινών Δήμων Νομού Άρτας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών, Πρόεδρος εξελέγη η Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κα. Ροζίνα Βαβέτση, Αντιπρόεδρος και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, η Επικεφαλής της Παράταξης «Δημοτική Αναγέννηση» του Δήμου Αρταίων,  κα. Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια και  Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου, ο Γιώργος Πανέτας, Αντιδήμαρχος, Έργων, Ενέργειας, Αστικής Κινητικότητας, Πολιτικής Προστασίας και Χωροταξίας του Δήμου Αρταίων.

Παρόλο που το 90% του Δικτύου του Συνδέσμου Ύδρευσης βρίσκεται στον Δήμο Αρταίων, ο μέχρι τώρα Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, πρότεινε να μοιραστεί η Προεδρία του Συνδέσμου ανά δύο έτη για κάθε Δήμαρχο, δηλαδή σε Δήμο Αρταίων και Δήμο Νικολάου Σκουφά.

Όμως η Επικεφαλής της Παράταξης  «Δημοτική Αναγέννηση»  του Δήμου Αρταίων,  κα. Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια αποφάσισε να μην στηρίξει την πρόταση του Δημάρχου Αρταίων, αλλά στήριξε την πρόταση της κ. Ροζίνας Βαβέτση, Δημάρχου Νικ. Σκουφά, για να είναι εκείνη τέσσερα χρόνια στην Προεδρία του Συνδέσμου, απεμπολώντας με αυτό τον τρόπο τα συμφέροντα του Δήμου Αρταίων.

« Σε κάθε περίπτωση τόσο εγώ ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου όσο και ο Αντιδήμαρχος και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου, Γιώργος Πανέτας, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες του Δήμου Αρταίων, έναντι εκείνων που προτιμούν καρέκλες και παρασκήνια…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιρογιάννης.