Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Με τον τελικό Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας 2021-2022, μεταξύ “Αναγέννησης” και “ΑΕ Ξηροβουνίου” εγκαινιάστηκε το νέο Γήπεδο των Κεραματών

11 Απριλίου 2022

Χρ.Τσιρογιάννης: «Παραδώσαμε ένα γήπεδο στολίδι για μικρούς και μεγάλους, για ερασιτέχνες και επαγγελματίες και πλέον είναι στην διάθεση όλων των Αθλητικών Σωματείων της ΕΠΣ Άρτας». 

Πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας 2021-2022, μεταξύ “Αναγέννησης” και της “ΑΕ Ξηροβουνίου” το Σάββατο το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής του νέου ελαστικοσυνθετικού χλοοτάπητα, του Δημοτικού γηπέδου Κεραματών.

Προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, παρουσία του Δημάρχου Αρταίων, Χρήστου Τσιρογιάννη, του προέδρου της ΕΠΣΑ, Θανάση Τρομπούκη, του Βουλευτή Χρήστου Γκόκα, των Αντιδημαρχών Νίκου Λιόντου, Χριστόφορου Σιαφάκα, Μιχάλη Κοτσαρίνη, Γιώργου Μπουκουβάλα, του Προέδρου της ΔΗΚΕΔΑ Δημήτρη Σφήκα, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αρταίων Κώστα Ζέρβα, του Προέδρου της Τ.Κ. Κεραματών Δημήτρη Κατσαρού, του Προέδρου της Τ.Κ Αρταίων Αντώνη Καραμπίνα, του Αντιπροέδρου της Τ.Κ Αρταίων Γιώργου Γιαννούλη, και μελών του ΔΣ της ΕΠΣΑ. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο της Ένωσης, ο οποίος απένειμε και τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης και την υλοποίηση του έργου και στον μηχανικό Λεωνίδα Βερλέκη.

«Παραδώσαμε ένα γήπεδο στολίδι πλέον για μικρούς και μεγάλους, για ερασιτέχνες και επαγγελματίες και εύχομαι ο νέος αυτός χώρος να στεφθεί από επιτυχίες και διακρίσεις. Το γήπεδο αυτό ανήκει σε όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου, στην ΕΠΣ Άρτας αλλά και σε όλους τους κατοίκους των Κεραματών, ως χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας. Επόμενος μας στόχος, η αναβάθμιση και η βελτίωση των εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου “Γεώργιος Γιολδάσης” στα ΚΤΕΛ Άρτας», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Το έργο προϋπολογισμού 270.500,00 ευρώ εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών το 2020, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», ύστερα από πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος Αρταίων και υλοποιήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Επιπλέον στο πλαίσιο του έργου κατασκευάστηκε και δίκτυο ομβρίων.