Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Με τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων

06 Απριλίου 2021

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του με φορείς της πόλης, ο Δήμαρχος Αρταίων επισκέφτηκε σήμερα τα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Σφήκα.

Στην επίσκεψη ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος, συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Άρτας, Φώτη Χαραλάμπη και συνομίλησαν για μια σειρά θεμάτων.

Ανάμεσα σ’ αυτά, η αναβάθμιση του ΚΥΤ Αράχθου έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στο Δήμο Αρταίων, η υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΔΔΗΕ, η πορεία υλοποίησης των έργων που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή, η επανασύνδεση ρεύματος σε άπορες οικογένειες, η μετακίνηση των μετασχηματιστών από τα Ψαροπλιά και την λαϊκή αγορά, η διαδικασία κοστολόγησης των έργων για τις επεκτάσεις του δικτύου ηλεκτροφωτισμού (για τον Δήμο, για τους αγρότες και τις επιχειρήσεις) και η ανάγκη να ενημερώνονται οι δημότες έγκαιρα για τις διακοπές ρεύματος.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Διευθυντή και τα στελέχη της ΔΕΔΔΗΕ, για την άριστη συνεργασία που έχουν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και δεσμεύτηκαν από κοινού, για την δρομολόγηση των ανωτέρω ζητημάτων που αποτελούν κοινούς στόχους του Δήμου Αρταίων και της ΔΕΔΔΗΕ.