Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από πέρυσι ολοκληρώθηκε η Παραμυθένια Πόλη Χριστουγέννων Άρτας

09 Ιανουαρίου 2018

  • Άγγιξε το απόλυτο η πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής

 

Με την επισκεψιμότητα να είναι αυξημένη σε σύγκριση με πέρυσι ολοκληρώθηκε την Κυριακή η Παραμυθένια Πόλη Χριστουγέννων Άρτας, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων με την ΑΔΑΕ-ΟΤΑ.

Για περισσότερο από 15 ημέρες, χιλιάδες Αρτινοί, αλλά και επισκέπτες από  Ήπειρο, Δυτική Ελλάδα και τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκαν στην Παραμυθένια Πόλη, στην πλατεία Σκουφά και έζησαν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Έκαναν βόλτα με το τρενάκι, έκαναν πατινάζ στο παγοδρόμιο και περιηγήθηκαν στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά, ενώ συμμετείχαν στις δεκάδες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν.

«Η Παραμυθένια Πόλη ανέδειξε την Άρτα σαν ένα Χριστουγεννιάτικο προορισμό. Κάθε χρόνο κάνουμε συγκεκριμένα και στοχευμένα βήματα, συνδυάζοντας την εκδήλωση αυτή με τη γενικότερη προβολή της πόλης μας, κάτι που φάνηκε και στην πληρότητα στα καταλύματα τις ημέρες των εορτών, όπου άγγιξε το 100%. Παράλληλα, φέτος για πρώτη χρονιά μεταφέραμε την εκδήλωση από το Κάστρο στο κέντρο της Άρτας, στην πλατεία Σκουφά, θέλοντας να τονώσουμε ακόμη περισσότερο την αγορά της πόλης και προσφέρουμε στους συμπολίτες μας μια νότα χαράς και ξεγνοιασιάς» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Και συνέχισε: «Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης: τους συνδιοργανωτές, δηλαδή το Επιμελητήριο Άρτας, τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας, το Σωματείο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Άρτας, τους συλλόγους και τους φορείς που διοργάνωσαν τις εκδηλώσεις, τους εργαζόμενους και τα στελέχη του Δήμου Αρταίων και της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ και βέβαια όλους τους συμπολίτες μας που πέρασαν τις πύλες της Παραμυθένιας Πόλης. Ραντεβού ξανά του χρόνου!».