Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Με επιτυχία ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στο Χάντμπολ που έγινε στην Άρτα

18 Φεβρουαρίου 2019

ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στο νέο κλειστό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αρταίων, με στόχο την στήριξη του αθλητισμού και της τοπικής μας οικονομίας»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Άρτα ο 33ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο Χάντμπολ Γυναικών, ανάμεσα σε Αναγέννηση Άρτας και ΠΑΟΚ, που βρήκε τελικούς νικητές την ομάδα της Θεσσαλονίκης (τελικό σκορ 33-23).

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο νέο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αρταίων (Κλειστό Τ9) στους Κωστακιούς Άρτας ενώπιον πλήθους φιλάθλων και των δύο ομάδων. Η διοργάνωση αυτή ήταν το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός που φιλοξενήθηκε στο νέο κλειστό, το οποίο ολοκληρώθηκε από την παρούσα Δημοτική Αρχή και εγκαινιάστηκε το περασμένο φθινόπωρο.

«Ήταν μια άψογη διοργάνωση που στέφθηκε με επιτυχία και την χάρηκαν οι πολίτες. Το νέο Κλειστό άνοιξε τις πόρτες του για μια μεγάλη διοργάνωση. Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε τον αθλητισμό και με την διοργάνωση ενός αγώνα τέτοιου επιπέδου αποκτούμε τεχνογνωσία, ώστε να φιλοξενήσουμε στο εγγύς μέλλον και άλλες αντίστοιχες διοργανώσεις που στόχο έχουν αφενός να προβάλλουν τον αθλητισμό, αλλά και την ίδια την Άρτα πανελλαδικά και να ενισχύσουν την τοπική οικονομία. Ήδη συζητάμε για μια ακόμη μεγάλη εκδήλωση χάντμπολ γυναικών με την φιλοξενία δύο φιλικών της Εθνικής ομάδας με την Ιταλία» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος που αποδέχθηκε το αίτημα για την διοργάνωση του αγώνα στην Άρτα, την Περιφέρεια Ηπείρου και την ΠΕΔ Ηπείρου που ήταν συνδιοργανωτές σε αυτή την εκδήλωση, όπως και τους χορηγούς. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργο Πανέτα και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Ζέρβα, τους υπαλλήλους του Δήμου, αλλά και τους εθελοντές, την ΔΟΑΚ, το Αστικό ΚΤΕΛ, όπως φυσικά και την Ελληνική Αστυνομία με την οποία η συνεργασία για την διοργάνωση ήταν άριστη.

Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης θα συζητηθεί η έγκριση της μελέτης για την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου, καθώς και οι δρόμοι πρόσβασης προς το γήπεδο, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να παραδοθεί στην Αρτινή κοινωνία ένα αθλητικό κέντρο –στολίδι.