Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της 9ης Πανελλήνιας Έκθεσης Άρτας

21 Σεπτεμβρίου 2023

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της 9ης Πανελλήνιας Έκθεσης, μια διπλή διοργάνωση του Δήμου Αρταίων και της Αρταίων Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ (ΑΔΑΕ-ΟΤΑ).

Έτσι λοιπόν από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και για μία εβδομάδα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Αρταίων για την Έκθεση και την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης.

Οι εμπορικές θέσεις, τόσο της έκθεσης όσο και της εμποροπανήγυρης, το λούνα παρκ και οι βασικές ετοιμασίες, βρίσκονται σε τελικό στάδιο αφού από νωρίς έχουν ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες.

«Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε με δικό σας περίπτερο στην φετινή μεγάλη φθινοπωρινή γιορτή της πόλης μας στην Πανελλήνια Έκθεση Άρτας, εξασφαλίζοντας αφενός την προβολή της επιχείρησής σας ή του φορέα σας και συμβάλλοντας αφετέρου στην συνέχιση και ενδυνάμωση της επιτυχημένης αυτής διοργάνωσης», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ΟΤΑ Νίκος Λιόντος.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΔΑΕ ΟΤΑ www.adaeota.gr και στο τηλέφωνο 26810 78840.