Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Μάγεψε το κοινό της Άρτας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου

27 Ιουνίου 2023

Συναυλία με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο των «Ελευθέριων 2023».

Μια ακόμη μαγική βραδιά απόλαυσαν χθες, οι δημότες της Άρτας αλλά και των γύρω Δήμων και περιοχών που βρεθήκαν στο νέο υπαίθριο θέατρο του Δήμου Αρταίων για να παρακολουθήσουν ζωντανά την Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Στο κατάμεστο από κόσμο νέο υπαίθριο θέατρο, η Ελένη Τσαλιγοπούλου μάγεψε το κοινό, σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο από τον Δήμο Αρταίων, δήλωσε λάτρης της Άρτας, της μουσικής, της παράδοσης και του Τμήματος Μουσικών Σπoυδών της περιοχής μας, ευχόμενη «ο υπέροχος, νέος χώρος να εκατοστίσει τέτοιου επιπέδου εκδηλώσεις».

Οι εκδηλώσεις αφιερωμένες στα «Ελευθέρια» της πόλης που κάθε χρόνο διοργανώνει η Δημοτική Αρχή και αγκαλιάζουν οι φορείς και οι Σύλλογοι  της περιοχής μας, ολοκληρώνονται σιγά σιγά, για να πάρει τη σκυτάλη το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» με καθημερινές παραστάσεις, προβολή ταινιών, χορευτικές βραδιές με παραδοσιακούς χορούς, συναυλίες, θεατρικά δρώμενα, παιδικές παραστάσεις κα.

«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και υπερήφανοι για την ανταπόκριση του κοινού, των φορέων, των Συλλόγων μας και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Αυτή η θετική ενέργεια και διάθεση μας δίνει την ώθηση για ακόμα περισσότερα, για την πόλη μας, για όλους μας», ανέφερε σε τοποθέτησή του, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος.