Ανακοινώσεις

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του έργου αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση κεντρικών σημείων αστικού ιστού της πόλης της Άρτας

30 Ιουνίου 2023

Στο πλαίσιο του έργου «Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση κεντρικών σημείων αστικού ιστού της πόλης της Άρτας» που υλοποιεί η ανάδοχος εταιρεία ΓΙΓΕΚΑΤ Α.Τ.Ε.Ε, ύστερα και από απόφαση της Τεχνικής Υπηρεσίας ανακοινώνεται, η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και η στάθμευση τους, από την Τρίτη 4 Ιουλίου έως και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023, στις οδούς Ορλάνδου, Βασ. Κωνσταντίνου, Παρηγορητρίας, Αποκαύκου, Παλαιολογίνης.

Επιπλέον προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας καθώς και στάθμευση θα ισχύει από την Τρίτη 4 Ιουλίου έως και την Κυριακή 9 Ιουλίου, και στις οδούς Γεωργίου Παπαγεωργίου, Νικηφόρου Αγγέλου, Δαμ. Στουδίτου, Μακρυγιάννη, Αμβρακίας και Μπιζανίου.

Επισημαίνεται πως στις προαναφερόμενες ημερομηνίες, οι οδοί θα κλείνουν και θα ανοίγουν σύμφωνα με την πρόοδο των εργασιών και σε περίπτωση μεταβολής του καιρού θα υπάρξει αντίστοιχη παράταση των χρονικών διαστημάτων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους διερχόμενους πολίτες και εργαζόμενους σύμφωνα με τις υποδείξεις και της Τροχαίας Άρτας.

Τέλος, θα επιτρέπεται κανονικά η διέλευση στα επείγοντα περιστατικά (ασθενοφόρα, πυροσβεστική).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να επιδείξουν την απαραίτητη υπομονή, να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών.