Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Κορυφώνονται τις επόμενες ημέρες οι εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια» της Άρτας

21 Ιουνίου 2018

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της Άρτας τις προσεχείς ημέρες, με πλήθος πολιτιστικών δράσεων που αναμένεται να μετατρέψουν την πόλη σε ένα μεγάλο πολιτιστικό φεστιβάλ.

Αναλυτικότερα οι εκδηλώσεις των επόμενων ημερών έχουν ως εξής:

Αύριο Παρασκευή 22 Ιουνίου, στις 21:00 στην πλατεία Σκουφά, έναντι της Παρηγορήτισσας θα πραγματοποιηθεί ένα αφιέρωμα στην  Ηπειρώτικη και την Θρακιώτικη Μουσική σε συνδιοργάνωση του Δήμου Αρταίων και του Συλλόγου «Σκουφάς».

Το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 21:00 θα ξεκινήσει από την πλατεία Σκουφά ο 2ος Νυχτερινός Δρόμος, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Αρταίων και του Συλλόγου Δρομέων Άρτας.

Την ίδια ημέρα στις 21:00, στην πλατεία της Αγίας Θεοδώρας θα αναβιώσει το Έθιμο του Άη Γιάννη Ριγανά, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Αρταίων και του Συλλόγου Φίλων Ιερού Ναού Αγίας Θεοδώρας.

Επίσης το Σάββατο στις 21:00 στην Κεντρική Πλατεία της Άρτας θα πραγματοποιηθεί Συναυλία με τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού σε διοργάνωση του Δήμου Αρταίων.

Την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 10:30 το πρωί στον Ιερό Ναό της Παρηγορήτισσας θα τελεστεί η Επίσημη Δοξολογία για την Απελευθέρωση της Άρτας σε διοργάνωση της  Περιφερειακής Ενότητα Άρτας.

Την ίδια ημέρα στις 21:00 στην αίθουσα του Συλλόγου «Σκουφάς» θα πραγματοποιηθεί Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου σε διοργάνωση του Δήμου Αρταίων.

Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 21:00 θα τελεστεί το Αντάμωμα των Πολιτιστικών Συλλόγων σε διοργάνωση του Δήμου Αρταίων και Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής.

Η κεντρική συναυλία των «Ελευθερίων 2018» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00 με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στην πλατεία Σκουφά έναντι της Παρηγορήτισσας.

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί Μουσικοχορευτική βραδιά στον Ιερό Ναό Παναγίας Παρηγορήτισσας, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Αρταίων και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μακρυγιάννης» .

Την ίδια ημέρα, στο θέατρο Κάστρου, στις 21:00 θα παρουσιαστούν Παραδοσιακοί χοροί από το Λύκειο Ελληνίδων, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Αρταίων και του Λυκείου Ελληνίδων.

Τέλος, τη Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 21:00 στο Σινέ Ορφέα θα πραγματοποιηθεί συναυλία με Αρτινούς καλλιτέχνες σε διοργάνωση του Δήμου Αρταίων, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο θέατρο Κάστρου με τη συναυλία του  Κεντρικού Ωδείου Άρτας, σε διοργάνωση του Δήμου Αρταίων.