Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Κοινή δράση Δήμου Αρταίων με Συλλόγους ΑμεΑ την Τετάρτη

04 Δεκεμβρίου 2017

Τις δυνάμεις τους ενώνουν ο Δήμος Αρταίων με μια σειρά φορέων της πόλης για την  ευαισθητοποίηση των συμπολιτών πάνω στο πολύ σοβαρό θέμα της αναπηρίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ατόμων με αναπηρία.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο 1ο και στο 4ο Δημοτικό και θα ξεκινήσει ένας βιωματικός περίπατος στους δρόμους της πόλης, ο οποίος απευθύνεται στους μαθητές και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να διαπιστώσουν πώς είναι η καθημερινότητα ενός ατόμου με αναπηρία. Ο περίπατος θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία όπου στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Μουσικού Σχολείου Άρτας και στις 12 το μεσημέρι χορευτική παράσταση.

Στην δράση συμμετέχουν ακόμη ο Σύλλογος ΑμεΑ Άρτας, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άρτας, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Άρτας, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Αρταίων, ο Σύλλογος «Αγία Θεοδώρα», ο Σύλλογος «Αγκαλιά», το Οικοτροφείο «Αίολος», ο Σύνδεσμος Τυφλών Άρτας και η ΠΑΣΥΣΕΚ.  Συνδράμουν στην εκδήλωση ο Ερυθρός Σταυρός, η Τροχαία Άρτας, το Μουσικό Σχολείο Άρτας και η Σχολή Χορού «ΑΡΜΟΝΙΑ».