Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Καθαρισμός του Δάσους στο λόφο της Περάνθης, γωνίες πρασίνου και δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

04 Ιουνίου 2021

Ο Δήμος Αρταίων, ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας, ο Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας, και το Σώμα Προσκόπων Ελλάδας (Παράρτημα Άρτας), προχωρούν σε μία κοινή συνέργεια για τον εθελοντικό καθαρισμό του δάσους στο λόφο της Περάνθης, αύριο Σάββατο 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 10:30 το πρωί.

Η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, αλλά και η ανάγκη για δράσεις που παράγουν μετρήσιμο αποτέλεσμα, είναι απολύτως απαραίτητες. Ο καθαρισμός του λόφου, εντάσσεται σ’ αυτή την συλλογιστική, ειδικά μέσα στο καλοκαίρι.

Καλούνται όσοι δημότες το επιθυμούν, οικογένειες και παιδιά, να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση. Ο Δήμος θα είναι εκεί, για να προσφέρει υλικό και εργαλεία συμμετοχής.

Επιπλέον την ίδια μέρα θα δημιουργηθεί μία πράσινη γωνιά στην πόλη, ενώ θα πραγματοποιηθούν και δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στο κέντρο της πόλης από τις 10:00 το πρωί.