Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Kαι επίσημα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άρτας εγκαινιάζει την λειτουργία του όλο το χρόνο

29 Μαΐου 2023

Μετά από αναγκαστικές παρατάσεις, ολοκληρώθηκαν όλα τα έργα ενεργειακής αναβάθμισής 1 εκ. ευρώ, της πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Άρτας.

Με καθυστέρηση σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει η Δημοτική Αρχή, μετά από έξι συνεχόμενες παρατάσεις που δικαιούνταν από τον Νόμο ο εργολάβος και αναγκαστικά έδωσε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άρτας ανοίγει και επίσημα. Με ολοκληρωμένες όλες τις φάσεις των εργασιών, με ολοκληρωμένες όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την ποιότητα του νερού και με τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας, η πισίνα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους φίλους της κολύμβησης.

Μαθήματα εκπαίδευσης για όλους – Ώρες κοινού για όλους

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο θα λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων-ανηλίκων.

Παράλληλα, το κολυμβητήριο θα είναι επισκέψιμο και από μη αθλητές, ενώ την τιμητική του θα έχει όπως κάθε χρόνο ο απλός κόσμος ο οποίος θα μπορεί να επισκεφθεί το κολυμβητήριο κατά τις προκαθορισμένες ώρες κοινού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες από τη γραμματεία που λειτουργεί στον χώρο υποδοχής του Κολυμβητηρίου, από Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 21:00 και το Σάββατο 08:00 – 13:00, καθώς και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 26810 28670.