Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, «άναψε» το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης

13 Δεκεμβρίου 2021

Μάγεψε μικρούς και μεγάλους το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, που φωταγωγήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, πλημμυρίζοντας φως και αισιοδοξία την πόλη και τους κατοίκους της.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αρταίων, δόθηκε από την Υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία μετά από πρόσκληση του Δημάρχου, άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Άρτας.

Η ατμόσφαιρα ήταν ακόμη πιο ξεχωριστή με την Φιλαρμονική του Μ/Φ Συλλόγου ο «Σκουφάς», να δίνει τον ρυθμό με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που ανάβουμε το δέντρο μας μαζί με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη. Ένα γεγονός που υποδηλώνει το ενδιαφέρον της για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας. Το 2022 να είναι μια χρονιά υγείας, αισιοδοξίας και δημιουργίας. Ξεκινάμε από το κέντρο του Δήμου μας και φωτίζουμε όλη την πόλη, τα  χωριά μας και όλες τις γειτονιές. Θέλουμε να έχουμε την πόλη μας φωτεινή, γιορτινή, αισιόδοξη. Καλές γιορτές με υγεία και δύναμη».

Η Υφυπουργός, απευθυνόμενη στους πολίτες της Άρτας είπε: «Ας είναι αυτά τα φώτα που θα ανάψουμε, φώτα ελπίδας αλλά και μιας ευχής από όλους μας στους ανθρώπους που τώρα περνούν δύσκολα, να τα ξεπεράσουν γρήγορα».

Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί το πλήρες πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αρταίων.

Στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι αλλά και δημότες μικροί και μεγάλοι.

Τέλος, ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες που έδωσαν το «παρών» στη εκδήλωση, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, την Φιλαρμονική του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ», καθώς και όλα τα στελέχη του Δήμου που εργαστήκαν για τον στολισμό του Δήμου.