Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Άρτα: Δωρεάν έλεγχος μαστού στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου

14 Σεπτεμβρίου 2023

Χρήστος Τσιρογιάννης: «Έχουμε πλήρη συνείδηση πως ο Δήμος μπορεί να βοηθήσει τους οικονομικά ασθενέστερους. Αυτό κάνουμε και τώρα για όλες τις ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου».

Ο Δήμος Αρταίων, πιστός στη δέσμευσή του να προσφέρει δωρεάν κοινωνικές και ιατρικές υπηρεσίες, προχωρά σε αγαστή συνεργασία με την Α΄ ΤΟΜΥ Άρτας και το Σύλλογο Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας «ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΙ ΦΙΛΟΙ» και φυσικά με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία σε δωρεάν προληπτικές εξετάσεις μαστού.

Έτσι, η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα βρίσκεται στην Άρτα την Δευτέρα 18 και την Τρίτη  19 Σεπτεμβρίου 2023, στον Προαύλιο Χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου Άρτας.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Τα ραντεβού θα κλείνονται με σειρά προτεραιότητας, στα τηλέφωνα 26810 24506 Α΄ΤΟΜΥ Άρτας και 6974313153 «ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΙ ΦΙΛΟΙ».
  • Η μαστογραφία είναι ανώδυνη, διαρκεί ελάχιστο χρόνο και με τα νέα μηχανήματα η δόση ακτινοβολίας είναι εξαιρετικά χαμηλή.
  • Αφορά γυναίκες από 35 έως 49 ετών και από 70 και άνω.
  • Αφορά γυναίκες που δεν είναι με έμμηνο ρύση (περίοδο 3 ημέρες πριν – 5 ημέρες μετά).