Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Για πρώτη φορά ταινίες πρώτης προβολής στον “Ορφέα”

10 Ιουλίου 2023

Επιλογές, φυσικά, από την Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας, τους Συλλόγους και τους Φορείς της πόλης μας, αλλά και τον Δήμο Αρταίων.

Ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Ορφέας» βάζει και πάλι μπροστά το μοτέρ της μηχανής του και για πρώτη φορά ανοίγει την αυλαία του με ταινίες πρώτης προβολής, αφού ύστερα από εκδήλωση ενδιαφέροντος ιδιώτη, μισθώθηκε κάποιες ημέρες της εβδομάδας με εισιτήριο.

Επιπλέον, οι προβολές ταινιών από την Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας, τον Δήμο Αρταίων, των Συλλόγων και των Φορέων της πόλης μας με δωρεάν είσοδο, φυσικά δεν θα λείψουν για μικρούς και μεγάλους.

«Ο Δημοτικός μας θερινός κινηματογράφος είναι μια όαση εν μέσω καλοκαιριού. Αποτελεί σταθερό καλοκαιρινό σημείο αναφοράς και φέτος συνεχίζει με ταινίες Α’ προβολής. Ο κινηματογράφος μισθώνεται, ωστόσο πάντα με τους όρους που θα συμβάλλουν στην ποιότητα του χώρου, αλλά και των ταινιών που θα προβληθούν. Το όφελος είναι πολλαπλό και σίγουρα κερδίζουν οι δημότες, που για εμάς είναι το πιο σημαντικό», προσθέτει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ΟΤΑ Νίκος Λιόντος.