Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Γεμάτο το καλοκαίρι της Άρτας με εκδηλώσεις

09 Ιουνίου 2023

«Ελευθερία 2023» – Ειδικό διήμερο νεολαίας και παιδιών

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα «Ελευθέρια» υποδεχόμαστε το Φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Αρταίων. Ένα πρόγραμμα που ετοίμασε η Δημοτική αρχή και τα στελέχη του Δήμου με μεράκι, όραμα και αγάπη για τον τόπο και τον πολιτισμό, σε συνεργασία με Φορείς και Συλλόγους το οποίο και αγκάλιασαν ιδιαίτερα για μια ακόμη φορά.

Έτσι, φέτος το Παραποτάμιο Πάρκο της Άρτας ετοιμάζεται να υποδεχθεί μεγάλες συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις για μεγάλους και μικρούς.

Στα «Ελευθέρια 2023» τιμάται η επέτειος Απελευθέρωση της Άρτας το 1881, με ένα ειδικά διαμορφωμένο πολιτιστικό πρόγραμμα που ξεκινά στις 9 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου. Μεταξύ των εκδηλώσεων, ξεχωρίζει το διήμερο νέων που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά, αφιερωμένο στα παιδιά της πόλης μας, με δράσεις από πολλούς φορείς της περιοχής μας.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος, ανέφερε: «Για άλλη μια φορά, τιμούμε τα Ελευθέρια της πόλης μας με τιμές και εκδηλώσεις προορισμένες για όλους. Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε και να χαρούμε το καλοκαίρι μας».

Για  να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να σκανάρετε το QR Code της αφίσας, ή να επισκεφτείτε τα επίσημα site του Δήμου Αρταίων, www.arta.gr και www.discoverarta.gr.

Ελευθέρια 2023 V1.3 Page 0001 Ελευθέρια 2023 V1.4 Page 0002