Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Φιλανθρωπικές δράσεις για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αρταίων

05 Απριλίου 2023

Φιλανθρωπικός αγώνας χάντμπολ και χορευτικές επιδείξεις για καλό σκοπό, το Σάββατο και την Κυριακή.

Δράσεις με φιλανθρωπικό σκοπό αποδεικνύουν πως καμία φορά κερδίζεις και μόνο που συμμετέχεις κάπου, ειδικά όταν πίσω από αυτό το «κάπου» βρίσκεται ένας ανώτερος σκοπός.

Ειδικότερα, το Σάββατο στις 18:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί Φιλανθρωπικός Αγώνας Χάντμπολ, ανάμεσα στην Αναγέννηση Άρτας Γυναικών και στην Arta Handball Τμήμα Ανδρών, και την Κυριακή 9 Απριλίου στις 11:00 “χορεύουμε” για καλό σκοπό, με την σχολή ARTA DANCE ACADEMY στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Άρτας.

“Η Δημοτική μας αρχή, έχει την χαρά να σας προκαλέσει στις Φιλανθρωπικές μας δράσεις ενόψει και τον εορτών του Πάσχα, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού μας  Φαρμακείου. Ευχαριστούμε από καρδιάς τις ομάδες χάντμπολ, Αναγέννηση Άρτας Γυναικών και Arta Hanball Τμήμα Ανδρών και την σχολή χορού ARTA DANCE ACADEMY, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου μας, κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Παναγιώτης Γαλάνης.