Εκδηλώσεις

Ενημερωθείτε για τις για παραστάσεις θεάτρου, συναυλίες, φεστιβάλ, και εκδηλώσεις του Δήμου Αρταίων!

Εκδήλωση με θέμα: “Παιδεία – Αθλητισμός: Τα εφόδια του αυριανού ενήλικα”

10:00
3/10/2022   Έως  3/10/2022
Κλειστό Γυμναστήριο Άρτας

Μία εκδήλωση με ιδιαίτερο νόημα περιμένει τους μαθητές του Δήμου Αρταίων, αφού την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας και ο Δήμος Αρταίων διοργανώνουν συνάντηση με την Βούλα Πατουλίδου, την Χρυσή Ολυμπιονίκη στο αγώνισμα των 100 μέτρων μετ’ εμποδίων και τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου, πρωταθλητή Ευρώπης στο ελαφρό σκιφ ανδρών στην κωπηλασία.

Η συνάντηση έχει στόχο να μυηθούν οι νέες και οι νέοι στις αξίες τους αθλητισμού και να μάθουν πως ο αθλητισμός σε νεαρή ηλικία μπορεί να είναι ένα πραγματικό εφόδιο σε όλη την ενήλικη ζωή τους.

Η εκδήλωση εντάσσεται στον εορτασμό της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και ο Δήμος Αρταίων έχει προβλέψει για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών από και προς το Κλειστό Γυμναστήριο.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής σε συνεργασία φυσικά με Πρωτοβάθμια, είναι οι νέοι της Άρτας να εμπνευστούν μέσα από την γνωριμία τους με σπουδαίες προσωπικότητες που έχουν γράψει ιστορία στον παγκόσμιο αθλητισμό και να συνομιλήσουν μαζί τους για θέματα όπως η αναγνώριση της νίκης και της ήττας, η επιμονή στην επίτευξη στόχων κλπ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Δημοτική Διαδικτυακή Τηλεόραση Άρτας “ARTA WebTV”.