Εκδηλώσεις

Ενημερωθείτε για τις για παραστάσεις θεάτρου, συναυλίες, φεστιβάλ, και εκδηλώσεις του Δήμου Αρταίων!

9η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας

27/9/2023   Έως  3/10/2023
Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας

Το μεγαλύτερο εμπορικό ραντεβού της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας ανοίγει τις πύλες του.

Από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και για μία εβδομάδα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Αρταίων για την Έκθεση και την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης, μια διπλή διοργάνωση του Δήμου Αρταίων και της Αρταίων Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ (ΑΔΑΕ-ΟΤΑ).

Εκθέτες απ’ όλη την χώρα και χιλιάδες επισκέπτες ανανεώνουν το ραντεβού τους στο Εκθεσιακό κέντρο Άρτας.

Στα χίλια διακόσια τετραγωνικά της έκθεσης παρουσιάζονται προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες

Οι εμπορικές θέσεις, τόσο της έκθεσης όσο και της εμποροπανήγυρης, το λούνα παρκ και οι βασικές ετοιμασίες, βρίσκονται σε τελικό στάδιο αφού από νωρίς έχουν ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες.

«Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε με δικό σας περίπτερο στην φετινή μεγάλη φθινοπωρινή γιορτή της πόλης μας στην Πανελλήνια Έκθεση Άρτας, εξασφαλίζοντας αφενός την προβολή της επιχείρησής σας ή του φορέα σας και συμβάλλοντας αφετέρου στην συνέχιση και ενδυνάμωση της επιτυχημένης αυτής διοργάνωσης», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ΟΤΑ Νίκος Λιόντος.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΔΑΕ ΟΤΑ www.adaeota.gr και στο τηλέφωνο 26810 78840.

Ώρες λειτουργίας: 10:30-14:00 & 17:00-22:30 | Σαββατοκύριακο 10:00-23:00

Πανελλήνια Έκθεση Άρτας – Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα