Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Εργασίες από τον Δήμο Αρταίων στο χώρο προσωρινής στάθμευσης στο Παλαιό Νοσοκομείο

17 Μαΐου 2021

Σε εργασίες ευπρεπισμού του προσωρινού χώρου στάθμευσης έξω από το Παλαιό Νοσοκομείο, προχώρησε ο Δήμος Αρταίων προκειμένου να διευκολύνει τη διαδικασία εμβολιασμού των πολιτών, αλλά και γενικότερα τις ιατρικές επισκέψεις στο χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος ανέλαβε να καθαρίσει τη βλάστηση, να προχωρήσει σε ελαιοχρωματισμό και σήμανση, καθώς και να τοποθετήσει υπάλληλο για να παρέχει σχετικές πληροφορίες και να διευκολύνει την κυκλοφορία των οχημάτων στον χώρο του προσωρινού παρκινγκ έξω από το Παλαιό Νοσοκομείο.

Όπως δήλωσε ο Χρήστος Τσιρογιάννης«Με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας, Βαγγέλη Ντάκουλα έχουμε έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας για θέματα δημόσιας υγείας, για την πανδημία αλλά και άλλα ζητήματα. Στόχος μας, είναι να συνδράμουμε όσο μας επιτρέπεται και σε αυτή την κατεύθυνση προχωρήσαμε και σε εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού του εξωτερικού χώρου του Παλαιού Νοσοκομείου σεβόμενοι το κληροδότημα και τον λόγο που παραχωρήθηκε, ώστε οι δημότες να μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα. Οι δημότες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο χώρο σταθμεύοντας τα οχήματά τους, ώστε να πραγματοποιήσουν στην συνεχεία τον εμβολιασμό τους ή κάποια άλλη ιατρική επίσκεψη, αλλά και να σταθμεύουν τα οχήματά τους για μικρό χρονικό διάστημα προκειμένου να πραγματοποιούν τις αγορές τους στα καταστήματα της γύρω περιοχής, ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση στο κέντρο της πόλης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών. Επιπλέον, ο Δήμος Αρταίων έχει εντάξει τις παραπάνω ενέργειες στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας».