Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Έργα οδοποιίας 562.000 ευρώ σε δρόμους της Άρτας

19 Μαρτίου 2018

Έργα οδοποιίας, όπως ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις, συνολικού προϋπολογισμού 562.000 ευρώ περιλαμβάνει η μελέτη που εγκρίθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι εργασίες αφορούν την επισκευή και διάνοιξη οδών κυρίως στην πόλη της Άρτας, εργασίες που είναι απαραίτητες για λόγους λειτουργικότητας και ασφάλειας του οδικού δικτύου.

Αναλυτικότερα, στην Δημοτική Ενότητα Αρταίων θα γίνει, μεταξύ άλλων, διάνοιξη ρυμοτομούμενων τμημάτων επί της οδού Μικράς Ασίας, επί της οδού Μοστραίων, μεταξύ των οδών Ανεμομύλων, Βίτσι και Χωματιανού, καθώς και στην οδό Οδηγητρίας.

Θα πραγματοποιηθούν ασφαλτοστρώσεις στην οδό Σκουφά από το ύψος της Τράπεζας Πειραιώς στην πλατεία Κιλκίς, προς το παλιό Νοσοκομείο, καθώς και στην οδό 3/40 Συντάγματος Ευζώνων έως τη διασταύρωση με την οδό Τζουμέρκων, θα αποκατασταθεί η ασφαλτόστρωση στην οδό Στρατώνος και σε διάφορα σημεία της πόλης, θα γίνει κατασκευή δικτύου ομβρίων σε πάροδο της οδού Τζουμέρκων, θα επισκευαστεί το οδόστρωμα στον παράδρομο της Περιφερειακής οδού στο ύψος της πρώην Πρόνοιας, ενώ θα επισκευαστεί η τσιμεντόστρωση στην οδό Διογένους.

Στην Δημοτική Ενότητα Βλαχέρνας εργασίες θα γίνουν στην έξοδο του οικισμού Γραμμενίτσας προς τον παράδρομο της Ιόνιας Οδού.

Τέλος, εργασίες θα γίνουν και στην Τοπική Κοινότητα Κορφοβουνίου, όπου θα αποκατασταθεί η βατότητα του δρόμου προς τον οικισμό Ρουμάνια.