Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Επίσκεψη Δημάρχου στην επιχείρηση BIOLAB

02 Απριλίου 2018

Τα εργαστήρια της εταιρίας BIOLAB που εδρεύει στην Άρτα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης στο πλαίσιο των επισκέψεων και των συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς της περιοχής και του «διαλόγου με το επιχειρείν».

Ο Δήμαρχος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διευθυντή της ΔΕΥΑ Βασίλη Κρανιώτη, συνομίλησε με τον  Γενικό Διευθυντή της επιχείρησης Σωτήρη Τζίμα, με την οποία η ΔΕΥΑ συνεργάζεται για την ανάλυση της ποιότητας του πόσιμου νερού. Να σημειωθεί ότι δείγματα νερού λαμβάνονται κάθε μήνα σε διάφορα σημεία του Δήμου (σχολεία, γυμναστήρια, καφενεία), καθώς και στα υδραγωγεία και στις δεξαμενές του Δήμου, τόσο πριν φθάσει σε αυτά το νερό, όσο και μόλις φύγει από αυτές.

Παράλληλα, ο κ. Τσιρογιάννης ενημερώθηκε, μεταξύ άλλων, για την πορεία των εργασιών της εταιρίας και τους στόχους της και εξέφρασε την στήριξή του στην τοπική επιχειρηματικότητα.

Σημειώνεται, ότι η BIOLAB ιδρύθηκε το 2001 και απασχολεί σήμερα 11 εργαζόμενους και έχει έδρα την Άρτα και παραρτήματα σε Ιωάννινα και Πάτρα. Δραστηριοποιείται πάνω στις δοκιμές και στον ποιοτικό έλεγχο  στις επιχειρήσεις τροφίμων και νερού και στους αγρότες, σε όλο το φάσμα της γεωργίας και στην εξυπηρέτηση της εφαρμογής των συστημάτων ποιότητας.