Ανακοινώσεις

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας στην Κορωνησία: Μια εκδρομή στο πανέμορφο ψαροχώρι του Αμβρακικού

12 Μαρτίου 2024

Ο Δήμος Αρταίων ανακοινώνει τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας στις 18 Μαρτίου 2024 στην πανέμορφη περιοχή της Κορωνησίας Άρτας, με μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα προσφέρει στους κατοίκους μας μια μοναδική εμπειρία στη γιορτή των Κούλουμων που αποτελούν μια παράδοση βαθιά ριζωμένη στην κουλτούρα και την ιστορία της περιοχής μας. Την Καθαρά Δευτέρα, η Κορωνησία Άρτας γίνεται εορταστικός προορισμός για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής και ο ουρανός θα γεμίσει χαρταετούς.

Λεωφορεία θα διατεθούν από τον Δήμο Αρταίων για να μεταφέρουν τον κόσμο στο γραφικό χωριό του Αμβρακικού, όπου θα διασκεδάσουν και θα απολαύσουν την ατμόσφαιρα της γιορτής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακές σαρακοστιανές λιχουδιές, λαγάνες, ελιές, χαλβά, φασολάδα, προσφορά του Δήμου Αρταίων, αλλά και να απολαύσουν την αγνή ομορφιά του τοπίου.

Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χριστόφορος Σιαφάκας, εκφράζει την ελπίδα του ότι ο εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας στην Κορωνησία Άρτας θα ενισχύσει το πνεύμα συνεργασίας και ενότητας και θα δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις στους συμμετέχοντες.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα ακριβή δρομολόγια του ΚΤΕΛ, θα ακολουθήσει ανακοίνωση.