Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Εγκαίνια με τουρνουά ποδοσφαίρου και τένις στα νέα δημοτικά γήπεδα της Ροδαυγής

09 Αυγούστου 2023

Χρ. Τσιρογιάννης: «Στηρίζουμε με έργα την τοπική κοινωνία – Δίνουμε αθλητικές διεξόδους στα παιδιά και τους επισκέπτες».

Μέσα σε κλίμα γιορτής άλλα και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια των δύο νέων αθλητικών χώρων στην Ροδαυγή και συγκεκριμένα ενός γηπέδου ποδοσφαίρου και ενός γηπέδου τένις.

Τα εγκαίνια συνοδεύτηκαν από τουρνουά ποδοσφαίρου και τένις, δίνοντας έτσι τη χαρά σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν από κοντά δύο έργα μεγάλης ουσιαστικής αλλά και συναισθηματικής αξίας για την Ροδαυγή. Ειδικότερα συμμετείχαν 60 παιδιά από την Ροδαυγή, τον Αμμότοπο και την Πλατανούσσα και παιδιά του Ομίλου Αντισφαίρισης Άρτας.

«Οι νέες αυτές δημοτικές αθλητικές υποδομές εξυπηρετούν όχι μόνο την Ροδαυγή αλλά την ευρύτερη ημιορεινή περιοχή του Δήμου μας. Συνεχίζουμε με τον επόμενο στόχο μας, αυτό της αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών της Σκούπας δίπλα από την γέφυρα Τζαρή», ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης.

Τη γιορτή για τα εγκαίνια των γηπέδων διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής «Η Αγία Παρασκευή» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ροδοφέγγαρο 2023». Παρόντες φυσικά ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δημήτρης Σφήκας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής Αστυνομίας Παντελής Κωλέτσος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ροδαυγής Θεοφάνης Κίτσος, o Πρόεδρος της Κοινότητας Δαφνωτής Γιώργος Παίδαρος, ο Αντώνης Καραμπίνας μέλος της Κοινότητας Αρταίων, μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Ροδαυγής και του Πολιτιστικού Συλλόγου, κάτοικοι, επισκέπτες της Ροδαυγής αλλά και γειτονικών χωριών.

Ευχαριστίες:

Η Δημοτική αρχή ευχαριστεί θερμά όλους που τίμησαν με την παρουσία τους την ημέρα των εγκαινίων των νέων δημοτικών αθλητικών χώρων, τον εφημέριο του Ι.Ν Αγίας Παρασκευής Ιερέα Αθανάσιο Αθανασίου που τέλεσε τον αγιασμό, τα παιδιά και τους γονείς τους, τις ομάδες ποδοσφαίρου, τους προπονητές, τον όμιλο Αντισφαίρισης Άρτας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδαυγής, και φυσικά τις γυναίκες Ροδαυγής για τα τοπικά εδέσματα.