Ανακοινώσεις

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ευχές του Δημάρχου Σιαφάκα Χριστόφορου στους εργαζόμενους του Δήμου

05 Ιανουαρίου 2024

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

Ο Δήμαρχος Αρταίων, Σιαφάκας Χριστόφορος, μέσα σε ευχάριστο κ  λίμα σε μια πρώτη συνάντηση με τους υπαλλήλους του Δήμου, αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος ευχόμενος στους ιδίους και στις οικογένειές τους υγεία και ευημερία για το 2024.

Παράλληλα έκανε λόγο για εποικοδομητική και αποτελεσματική συνεργασία της διοίκησης με τους υπαλλήλους, οι οποίοι καθημερινά προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους δημότες, όντας ο ίδιος και οι συνεργάτες του στο πλευρό τους.

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Εύχομαι από καρδιάς υγεία, χαρά και αισιοδοξία στις οικογένειές σας. Επειδή και στο παρελθόν έχω συνεργαστεί με τους περισσότερους από εσάς, γνωρίζω και σας ευχαριστώ για το αίσθημα ευθύνης που σας διέπει.

Εύχομαι και επιθυμώ μια παραγωγική θητεία, καταβάλλοντας όλοι μαζί προσπάθεια και στοχεύοντας πρωτίστως στην εξυπηρέτηση των δημοτών. Ζητώ από εσάς να τηρείτε τον κώδικα ηθικής και επαγγελματικής συμπεριφοράς, σεβόμενοι τον εαυτό σας, τους συναδέλφους σας και τον πολίτη.

Είμαι βέβαιος, ότι στη νέα θητεία θα πορευτούμε αποτελεσματικά τον καθημερινό αγώνα μας. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα είμαστε κάθε μέρα μαζί σας, γιατί κάθε μέρα θα προσπαθούμε για το καλό της πόλης. Με αγάπη, συνεργασία και αλληλεγγύη θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο».