Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ευχές και “τσούγκρισμα” αυγών με υπαλλήλους της Καθαριότητας, των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ

21 Απριλίου 2020

Την Δευτέρα του Πάσχα ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αρταίων, Κώστα Ζέρβα, συναντήθηκε και αντάλλαξε ευχές, τηρώντας και το πατροπαράδοτο έθιμο του τσουγκρίσματος των κόκκινων αυγών, με υπαλλήλους της Καθαριότητας, των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αρταίων, της Αστυνομικής Διεύθυνσης, της Δημοτικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ, με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Μπουκουβάλα, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Νίκο Λιόντο, τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΑ  Παναγιώτη Γαλάνη, με  τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας κ. Γιώργο  Βασιλείου, τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Άρτας κ. Σπύρο Παπαστάθη, εκφράζοντας παράλληλα και την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δήμου Αρταίων και των Φορέων αυτών.

«Σήμερα βγήκαμε από το σπίτι για μια ζεστή καλημέρα και για χρόνια πολλά, σε εκείνους που δεν μπόρεσαν να είναι στο δικό τους και βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες τους, υπηρετώντας το καθήκον τους, με υπομονή και επιμονή. Συζητήσαμε το πως ο Δήμος μας μπορεί να συνδράμει ακόμη περισσότερο προς όφελος των δημοτών μας. Και αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές έχετε τις θερμές ευχές, έχετε τη στήριξη όλων μας. Χριστός Ανέστη, Χρόνια πολλά σε όλους. Εύχομαι του χρόνου όλοι μαζί και υγιείς. Οι ευχές για Υγεία πιο επίκαιρες από ποτέ» ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

«Τουλάχιστον μετά από αυτό που όλοι μας βιώνουμε, να μας μείνουν τα γνήσια συναισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης, που ανακτήσαμε αυτές τις δύσκολες μέρες Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αρταίων, Κώστας Ζέρβας.