Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Δωρεάν TEST για τους δημότες της Άρτας (μέσα στο αυτοκίνητό τους) Συνεργασία ΕΟΔΥ – Γενικού Νοσοκομείου Άρτας- Τροχαίας Άρτας και Δήμου Αρταίων

09 Δεκεμβρίου 2020

Στο Eκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας» του Δήμου Αρταίων το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου από ώρα 10:00 έως 14:00, ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, το Τμήμα Τροχαίας Άρτας και τον Δήμο Αρταίων θα διενεργήσει τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού δωρεάν (drive through test Covid-19) για τους κατοίκους της Άρτας.

Οι πολίτες με το αυτοκίνητο τους (μέχρι δύο άτομα) και τηρώντας τα απαραίτητα Μέτρα Ατομικής Προστασίας θα μπορούν να κάνουν δωρεάν το rapid test για τον κορωνοϊό.

Δεν θα πρέπει να κατέβουν από το αυτοκίνητο και είναι απαραίτητο να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Ταυτότητας, καθώς και να έχουν αποστείλει μήνυμα στο 13033 τον αριθμό 1.

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης,  σε σχετική του δήλωση αναφέρθηκε στο πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας των υπηρεσιών του Δήμου με τους υπεύθυνους λήψης των αποφάσεων για την μείωση της διασποράς του covid – 19 στην Άρτα: «Αυτή είναι μια ακόμη πρωτοβουλία που γίνεται στην Άρτα, δωρεάν και προς όλους, για να ελέγξουμε την πανδημία στην περιοχή μας. Σε μία εποχή που οι αγκαλιές δίνονται με μέτρο, είμαι βέβαιος ότι οι Αρτινοί θα αγκαλιάσουν αυτή την δράση. Προχωράμε με σύνεση, ασφάλεια και καρτερικότητα».