Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Δήλωση Δημάρχου Αρταίων για το δεύτερο κύμα της πανδημίας

23 Νοεμβρίου 2020

Χρ. Τσιρογιάννης: «Ετούτες τις κρίσιμες στιγμές ας μην αφήσουμε την Αδράνεια και την Κούραση να κυριαρχήσουν».

Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, αναφορικά με το δεύτερο κύμα της πανδημίας προέβη στην εξής δήλωση προς τους συμπολίτες του.

«Αρκετές περιοχές στην Ελλάδα βιώνουν έντονα το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Το ΕΣΥ πιέζεται, οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας πιέζονται και την ίδια ώρα η αγωνία όλων μας για την πορεία της οικονομίας χτυπάει κόκκινο.

Στην Άρτα μέχρι τώρα τα έχουμε πάει συγκριτικά καλά. Ο Δήμος μας είναι συνεχώς παρών με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με προληπτικά μέτρα, με συνεχείς απολυμάνσεις, με αυξημένο επίπεδο παροχής υπηρεσιών από απόσταση, με μέτρα προστασίας στο προσωπικό καθαριότητας.

Αλλά και με συνεχή επικοινωνία με τους υπεύθυνους φορείς για την διαχείριση της πανδημίας. Έχουμε δηλώσει από την πρώτη ημέρα παρόντες σ‘ αυτή την μάχη και έτοιμοι να πράξουμε πολλά περισσότερα, όταν και εφόσον μας ζητηθεί από τους αρμόδιους που έχουν την ευθύνη των αποφάσεων.

Πολλά δεν περνούν από τα χέρια μας.

Αλλά, πολλά μπορούμε να τα κάνουμε όλοι μαζί και ο καθένας μας ξεχωριστά.

Αυτές τις κρίσιμες στιγμές ας μην αφήσουμε την Αδράνεια και την Κούραση να κυριαρχήσουν.

Στους χώρους εργασίας, στις αγορές μας και στις λιγοστές συναναστροφές μας, να τηρούμε όσο καλύτερα μπορούμε τους κανόνες ατομικής προστασίας.

Τηρούμε τα μέτρα, δεν αδρανούμε».