Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Διανομή τροφίμων και προϊόντων προσωπικής φροντίδας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων

05 Σεπτεμβρίου 2023

Επαναξιολόγηση των ήδη εγκεκριμένων αιτήσεων των Κοινωνικών Δομών.

Έως και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιείται η διανομή τροφίμων και ειδών προσωπικής φροντίδας προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων.

Στους ωφελούμενους της Δομής θα διανεμηθούν : σπάλα μόσχου, ζυμαρικά, φακές, φασόλια και αλάτι. Στις οικογένειες με ανήλικα τέκνα θα διανεμηθούν γάλατα τύπου εβαπορέ (3 τεμ. ανά ανήλικο μέλος).

Οι ωφελούμενοι ειδοποιούνται τηλεφωνικά και η διανομή πραγματοποιείται από τις 10:00 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου, που βρίσκονται στην οδό Αρτινών Πεσόντων.

Επίσης από τις 4 Σεπτεμβρίου 2023 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου 2023 το Κοινωνικό Παντοπωλείο/Παροχή Συσσιτίου και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου θα προβούν στη διαδικασία επαναξιολόγησης των ήδη εγκεκριμένων αιτήσεων των Κοινωνικών Δομών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα κριτήρια ένταξης και τα δικαιολογητικά που είναι απαραίτητα για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα μπορείτε να ενημερωθείτε στο site του Δήμου Αρταίων www.arta.gr στο ειδικό banner (εικονίδιο) του Κοινωνικού Παντοπωλείου/Παροχής Συσσιτίου και του Κοινωνικού Φαρμακείου ή να επικοινωνήσετε με τους αρμόδιους υπαλλήλους στα τηλέφωνα 26810 24897 (e-mail: koinoniko-pantopoleio@arta.gr) για το Κοινωνικό Παντοπωλείο/Παροχή Συσσιτίου και 26810 24326 (e-mail : koinoniko-farmakeio@arta.gr) για το Κοινωνικό Φαρμακείο.