Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Διάλογος με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία της Ράχης

08 Μαρτίου 2023

Χρ. Τσιρογιάννης: “Ξεκινούν άμεσα πολλών χιλιομέτρων ασφαλτοστρώσεις αγροτικής οδοποιίας”.

Την περιοχή της Ράχης επισκέφτηκε η Δημοτική Αρχή για διάλογο με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία, μια κίνηση που περιλαμβάνει τακτικές επισκέψεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Στην συνάντηση συμμετείχαν σε ένα ανοιχτό διάλογο, ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Έργων, Εξοικονόμησης Ενέργειας, Αστικής Κινητικότητας & Χωροταξίας Σωτήρης Χρηστούλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ράχης, Ηλίας Κοτρώτσος, Μέλη τoυ Συμβουλίου της Κοινότητας και φυσικά οι κάτοικοι της περιοχής.

Τα μέλη της Δημοτικής Αρχής αναφέρθηκαν στα έργα και τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν, καθώς και αυτά που προγραμματίζονται και τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη ταύτιση με το Τοπικό Συμβούλιο. Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν οι ασφαλτοστρώσεις που οδηγούν σε πτηνό-κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και αγροτικές καλλιέργειες, η κατασκευή νέας παιδικής χαράς, η αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου, η τοποθέτηση ελαστοσυνθετικού τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ του δημοτικού σχολείου, μικρά τεχνικά έργα και εργασίες καθημερινότητας, ενώ έχει γίνει ήδη η μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, για τον κεντρικό δρόμο του χωριού , έχει σταλθεί και αναμένεται η χρηματοδότηση από το υπουργείο Υποδομών.