Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Διάλογος με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία στην Γραμμενίτσα

14 Δεκεμβρίου 2022

Με την περιοχή της Γραμμενίτσας συνεχίστηκε «ο διάλογος με τους δημότες και την τοπική κοινωνία». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής που περιλαμβάνει τακτικές επισκέψεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Διοικητικών Υπηρεσιών Δημήτρης Σφήκας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού, Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόληψης Παναγιώτης Γαλάνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Δημοτικής Αστυνομίας και Πρασίνου Παντελής Κωλέτσος, ο Πρόεδρος του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργος Πανέτας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θανάσης Μήτσιος, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας και φυσικά οι κάτοικοι της περιοχής.

Τα μέλη της Δημοτικής Αρχής αναφέρθηκαν στα έργα και τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν, καθώς και αυτά που προγραμματίζονται και τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη ταύτιση με το Τοπικό Συμβούλιο και τους κατοίκους.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν η ολοκλήρωση των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου, το έργο ύδρευσης του εξωτερικού δικτύου, το έργο της αποχέτευσης και του αρδευτικού αύλακα που ξεκίνησαν από την Βλαχέρνα με κατεύθυνση την Γραμμενίτσα, η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου του πόσιμου νερού, οι ασφαλτοστρώσεις αγροτικής και εσωτερικής οδοποιίας, οι εργασίες βελτίωσης στο γήπεδο ποδοσφαίρου, τα μικρά τεχνικά έργα και οι εργασίες καθημερινότητας.

Ενώ αποφασίστηκαν και νέα έργα όπως, η προμήθεια γραμματοθυρίδων και υπαίθριων οργάνων γυμναστικής, οι μελέτες για το ρέμα Παλιομαύρας και το διατηρητέο πέτρινο σχολείο και το Νηπιαγωγείο.