Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Διάλογος με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία των Χαλκιάδων, για την Δημοτική Αρχή

03 Νοεμβρίου 2022

Θέματα που αφορούν την περιοχή των Χαλκιάδων συζήτησαν ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης στο πλαίσιο του «Διαλόγου με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία», που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στους Χαλκιάδες, συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σωτήρης Χρηστούλης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου, ο Αντιδήμαρχος Παντελής Κωλέτσος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Δημήτρης Σφήκας, η Γενική Γραμματέας Εύη Βασιλάκη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αποστόλης Βασιλάκος, Μέλη του Πολιτιστικού και Αθλητικού Ομίλου Α.Ο Φιλοθέης, Μέλη της Κοινότητας και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι και τοποθετηθήκαν.

Τα μέλη της Δημοτική Αρχής ανέλυσαν το σχεδιασμό του Δήμου για την περιοχή με τα έργα και τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, αυτά που υλοποιούνται, καθώς και αυτά που προγραμματίζονται, τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη ταύτιση με το Τοπικό Συμβούλιο. Οι πολίτες από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και για τη συνεργασία που υπάρχει έως τώρα.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Τσιρογιάννης, ενημέρωσε για την ολοκλήρωση των εργασιών της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου, της τοποθέτησης ελαστοσυνθετικού τάπητα στα γήπεδα μπάσκετ του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Μουσικού Σχολείου, για την κατασκευή νέου κυκλικού κόμβου επί της Εθνικής οδού, για τις ασφαλτοστρώσεις αγροτικής οδοποιίας αλλά και για διάφορα τεχνικά έργα που προγραμματίζονται.