Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων και προϊόντων προσωπικής υγιεινής στους δικαιούχους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

21 Δεκεμβρίου 2021

Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, σπάλα μόσχου, χοιρινές μπριζόλες, κοτόπουλο, αλεύρι, γάλα εβαπορέ για τα παιδιά, εκτός από τα προϊόντα τακτικής διανομής, τα είδη πρώτης ανάγκης και προσωπικής υγιεινής, περιλαμβάνει το «χριστουγεννιάτικο πακέτο αγάπης» που διανέμει στους δικαιούχους του το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων.

Η Χριστουγεννιάτικη διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχει ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 22/12/2021 (από τις 10:00 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι) στις εγκαταστάσεις της δομής (οδός Αρτινών Πεσόντων). Εκεί εξυπηρετούνται 178 οικογένειες, ανάμεσά τους περίπου 130 παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα τα είδη που θα διανεμηθούν στους ωφελούμενος του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι : αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι, τοματοχυμός, ζάχαρη, αλάτι, σαμπουάν, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, σπάλα μόσχου, χοιρινές μπριζόλες και κοτόπουλο. Στις οικογένειες που υπάρχουν ανήλικα μέλη δίνονται 3 τεμ. γάλα εβαπορέ (κουτί) για κάθε ανήλικο μέλος.

Τα προϊόντα προέρχονται από πόρους του Δήμου, αλλά και δωρεές πολιτών, φορέων, συλλόγων και επιχειρήσεων και διατίθενται εντελώς δωρεάν στους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων.

Αυτονόητα, η διανομή πραγματοποιείται με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με προγραμματισμένο ραντεβού από τους δικαιούχους.