Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων

19 Δεκεμβρίου 2022

Κουραμπιέδες, νωπό κοτόπουλο, χοιρινές μπριζόλες, ελαιόλαδο, αλεύρι, ζάχαρη, αλάτι, τοματοχυμός, ρύζι, ζυμαρικά, κριθαράκι, φασόλια και φακές, περιλαμβάνει η Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων, για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων, από σήμερα Δευτέρα.

Η Χριστουγεννιάτική διανομή έχει ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της δομής. Εκεί εξυπηρετούνται 178 οικογένειες, ανάμεσά τους περίπου 130 παιδιά.

Επίσης θα διανεμηθούν είδη προσωπικής υγιεινής στις ωφελούμενες οικογένειες του Κοινωνικού Φαρμακείου και τις οικογένειες που υπάρχουν ανήλικα μέλη γάλα εβαπορέ (κουτί).

Τα προϊόντα προέρχονται από πόρους του Δήμου, αλλά και δωρεές πολιτών, φορέων, συλλόγων και επιχειρήσεων και διατίθενται εντελώς δωρεάν στους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων.

Ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί όλους όσοι συνεισφέρουν στις δράσεις αλληλεγγύης και εύχεται σε όλους, Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα και Καλή και Δημιουργική Χρονιά.