Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Χριστούγεννα στην Άρτα: με την φωταγώγηση του δέντρου δόθηκε η εκκίνηση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

11 Δεκεμβρίου 2023

Σε γιορτινό κλίμα μπήκε και επισήμως η Άρτα με τη φωταγώγηση του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία, η οποία πλαισιώθηκε μουσικά από την Φιλαρμονική του Μ/Φ Συλλόγου «Σκουφάς», ενώ το εορταστικό κλίμα συνεχίστηκε με την συναυλία από το συγκρότημα “48 ώρες”, οι οποίοι ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους με τα τραγούδια και την ενέργεια τους.

«Στόχος μας να προσφέρουμε και μια νότα χαράς, αισιοδοξίας και ξεγνοιασιάς σε όλους. Σε όλους εμάς! Στολίσαμε και φωτίσαμε την πόλη μας ετοιμάζοντας παράλληλα ένα πρόγραμμα για όλη την οικογένεια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας και Πολιτιστικής Ανάπτυξης, Νίκος Λιόντος.

Ο Δήμος Αρταίων εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Καλή χρονιά και ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες που έδωσαν το «παρών» καθώς και την Φιλαρμονική του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ», το μουσικό συγκρότημα “48 ώρες”, που με τραγούδια τους μετέτρεψαν το βράδυ της φωταγώγησης σε πραγματική γιορτή, όπως και όλα τα στελέχη του Δήμου που βοήθησαν. Επίσης, ευχαριστεί όλους τους Συλλόγους και τους Φορείς που συμμετέχουν στη συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων τις ημέρες των εορτών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Xριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.