Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Χρήστος Τσιρογιάννης και Γιώργος Στύλιος στην Ανέζα για τα έργα ασφαλτόστρωσης

31 Οκτωβρίου 2022

Την Τοπική Κοινότητα Ανέζας επιστέφτηκε το Σάββατο το πρωί, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης μαζί με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Στύλιο, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης το έργου της ασφαλτόστρωσης κεντρικών οδών της Τοπικής Κοινότητας Ανέζας που υλοποίησε ο Δήμος Αρταίων.

Στην θετική εξέλιξη της υλοποίησης του έργου της ασφαλτόστρωσης 1,5 χιλ. του κεντρικού δρόμου της Ανέζας, προϋπολογισμού 220.000€, συνέβαλαν και ο πρώην Αντιδήμαρχος Αμβρακικού Κωνσταντίνος Μάρος και ο νυν Μιχάλης Κοτσαρίνης με τις συνεχείς οχλήσεις τους, για το καλό του τόπου τους. Ένα έργο, απαραίτητο για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, που υλοποίησε ο Δήμος Αρταίων με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών και με την συμβολή των Υφυπουργών κ. Καραγιάννη και κ. Στύλιου.

Ειδικότερα οι εργασίες αφορούσαν την αποκατάσταση κεντρικών δρόμων της Ανέζας  με νέα ασφαλτόστρωση, που εξαιτίας του έργου της αποχέτευσης είχαν προκληθεί φθορές.

Όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος, το επόμενο διάστημα ο Δήμος θα προχωρήσει σε έργα ασφαλτόστρωσης εσωτερικής οδοποιίας και σε άλλες κοινότητες, με την συνδρομή και του κυβερνητικού βουλευτή του Νομού, κ. Στύλιου.