Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Χρ. Τσιρογιάννης: «Δίνουμε στα χωριά μας την φροντίδα που τους αξίζει. Ξεκινάμε νέα έργα ασφαλτοστρώσεων σε Παντάνασσα και Καμπή»

04 Οκτωβρίου 2023

Ανάδοχος και Πράσινο φως από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου για νέα έργα: Νέα ασφαλτόστρωση οικισμών, σε Παντάνασσα και Καμπή.

Ανάδοχος και πράσινο φως από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αρταίων, για ένα ακόμη σημαντικό έργο βελτίωσης αναβάθμισης της καθημερινότητας των δημοτών, που σχεδίασε και χρηματοδότησε η Δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα, ξεκινούν οι εργασίες ύστερα από έγκριση της οικονομικής επιτροπής του πρακτικού του διαγωνισμού (αριθμ. 391/2023) με εγκατάσταση της Κοινοπραξίας ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΑΤΕ» για το έργο  «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΠΡΟΣ ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΤΑ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΠΗ».

Μια παρέμβαση που περιλαμβάνει νέα ασφαλτόστρωση δρόμων εντός και εκτός οικισμών και συγκεκριμένα για την περιοχή της Παντάνασσας, τα σημεία παρέμβασης ξεκινούν από το κοιμητήριο έως τον Άγιο Νικήτα και στον οικισμό της Καμπής, προϋπολογισμού 168.000 ευρώ και χρηματοδότηση από δημοτικούς πόρους.