Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Χρ. Σιαφάκας για διπλή γεφύρωση Αράχθου και κυκλοφοριακό πρόβλημα: «Προτεραιότητά μας τα χρόνια προβλήματα της Άρτας και των δημοτών»

28 Ιουνίου 2024

Στην 3η συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αρταίων 2024, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αρταίων, ο δήμαρχος Αρταίων κ. Χριστόφορος Σιαφάκας, παίρνοντας πρώτος το λόγο, αναφέρθηκε στο θέμα το οποίο συζητήθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ, αναφορικά με την γεφύρωση.
Έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα τη διπλή γεφύρωση για την αντιμετώπιση του προβλήματος της υπάρχουσας γέφυρας και την επίλυση του κυκλοφοριακού χάους που προκαλεί η έλλειψη εναλλακτικής εξόδου από την πόλη. Τόνισε ότι ο σκοπός είναι να πάει η Άρτα μπροστά με έργα ουσιαστικά και χρήσιμα για τους πολίτες, υπογραμμίζοντας και την αναγκαιότητα για κατασκευή νέας γέφυρας στο ύψος του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Για εμάς προτεραιότητα αποτελεί η διπλή γεφύρωση για να λύσουμε το πρόβλημα της υπάρχουσας γέφυρας και το μεγάλο επίσης πρόβλημα που δημιουργείται – λόγο έλλειψης άλλης εξόδου από την πόλη – με το κυκλοφοριακό. Σκοπός είναι να πάμε την Άρτα μπροστά με έργα απαραίτητα και χρήσιμα για τον πολίτη. Παράλληλα να συνεχίσουμε τη διεκδίκηση επιπλέον χρηματοδότησης για την κατασκευή της νέας γέφυρας στο ύψος του Αρχαιολογικού Μουσείου. Πιστεύω ότι, τον πολίτη τον ενδιαφέρει μόνο να δει να παράγεται έργο. Να λύσει τα προβλήματά του τα καθημερινά. Με αυτό το σκεπτικό και με τις προτεραιότητες του Αρτινού λαού, θα παίρνω όλες μου τις αποφάσεις, ανεξαρτήτως τι θα λένε αριστερά και δεξιά».