Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Αθλητικό υλικό σε όλα τα σχολεία του Δήμου Αρταίων

19 Δεκεμβρίου 2023

Χρ. Τσιρογιάννης: «Τα σχολεία μας είναι πλέον σύγχρονα, με υποδομές, όπως ακριβώς αξίζει στους μαθητές μας. Αυτά μένουν και η αγάπη που εισπράττεις με ή χωρίς αξιώματα».

Αθλητικό υλικό στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Αρταίων διανεμήθηκε, μετά από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής. Η διανομή κάλυψε το σύνολο των αιτημάτων των σχολείων και κυρίως των μαθητών και αφορούσε μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ.

Ο κ. Τσιρογιάννης συνομιλώντας με το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων τόνισε χαρακτηριστικά: «Ένας κύκλος δημιουργίας για το καλό της Άρτας κλείνει σιγά σιγά και κοιτώντας πίσω νιώθεις υπερηφάνεια για τις υποδομές που άλλαξαν τα δεδομένα. Τα σχολεία μας είναι πλέον σύγχρονα, με υποδομές, όπως ακριβώς αξίζει στους μαθητές μας. Αυτά μένουν και η αγάπη που εισπράττεις με ή χωρίς αξιώματα. Ένας κύκλος που κλείνει με αθλητικά δώρα και εκατέρωθεν ευχαριστίες στα σχολεία για το επίπεδο της συνεργασίας μας».

Ενώ από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Δημήτρης Σφήκας πρόσθεσε: «Τα σχολεία και ο αθλητισμός αποτελούσαν διαρκή προτεραιότητα του Δήμου μας και το δείχνουμε έμπρακτα, μέσα από τα έργα και τις δράσεις που έχουν αποδέκτες τα παιδιά μας, τους νέους και τις νέες της πόλης μας».