Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Βασιλέως Κωνσταντίνου, Τζαβέλλα και Βασιλέως Πύρρου

10 Ιουνίου 2022

Από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αρταίων ανακοινώνεται, η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων, όπως μεγάλα φορτηγά και υπεραστικά λεωφορεία και η στάση και στάθμευση οχημάτων από την Τετάρτη 15 Ιούνιου έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2022, λόγω εκτελέσεων εργασιών απόξεσης ασφαλτικού οδοστρώματος και εκ νέου ασφαλτόστρωσης, στις οδούς Βασιλέως Κωνσταντίνου έως την οδό Κοτζιούλα, καθώς και στις οδούς Τζαβέλλα και Βασιλέως Πύρρου.

Επιπλέον στην συνέχεια των εργασιών και στο στάδιο της ασφαλτόστρωσης στις ανωτέρω οδούς, θα απαγορεύεται η διέλευση όλων των οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ο Δήμος Αρταίων, ζητά την κατανόηση και την συνεργασία των δημοτών, για την ομαλή εξέλιξη και ολοκλήρωση του έργου, ενός σημαντικού έργου για το κέντρο της πόλης μας. Κεντρικό ζητούμενό της Δημοτικής αρχής είναι ένα ασφαλές και λειτουργικό  και αναβαθμισμένο οδικό δίκτυο, που δεν θα κρύβει κινδύνους για τους πεζούς και τους οδηγούς. Ο Δήμος Αρταίων ενημερώνει τους πολίτες, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους ότι κατά το διάστημα των εργασιών, μπορούν να σταθμεύουν τα οχήματα τους στα δημοτικά parking στα γήπεδα τένις, όπου ο χώρος φυλάσσεται πρωί και βράδυ, αλλά και στο Παλιό Νοσοκομείο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να επιδείξουν την απαραίτητη υπομονή, να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών.